Update van het IPMS Bestuur d.d. 14 april: 

Dit jaar bestaat de IPMS Nederland 50 jaar! We laten dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Maar voor wat betreft jubileumactiviteiten.....

Nog steeds beheerst het Corona / Covid 19 gebeuren ons doen en laten. Er gelden nog steeds beperkende regels van de overheid voor evenementen, bijeenkomsten en situaties thuis.

Wij, als bestuur, adviseren met klem, bij het organiseren van bijeenkomsten van SIG en Regio’s de op dat moment geldende landelijke richtlijnen en regels in acht te nemen. Let ook op de ingestelde avondklok vanuit de overheid.

N.B. de individuele organisator (lees de organiserende regiocoördinator of SIG coördinator) is ten allen tijde aansprakelijk voor de gevolgen. Mogelijke sancties, boetes en bijkomende kosten zijn voor rekening van de individuele organisator. Het bestuur van IPMS Nederland is daarvoor niet aansprakelijk te stellen.

Ik hoop dat jullie allen gezond blijven en dat we elkaar, wanneer dat weer mogelijk is, weer zullen zien in dit jubileumjaar. De vaccinaties zijn in volle gang maar het gaat nog een tijd duren voordat e.e.a. weer mag.

Met vriendelijke groet,
Jan de Haan
Voorzitter IPMS Nederland

ipms 50jaar header


 

ESM 2021 Flyer NL

IPMS NEDERLAND EURO SCALE MODELLING 2021

ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

Inschrijven en reserveren van tafelruimte is reeds mogelijk, kijk op https://euroscalemodelling.nl/


Weer een leuke eerste indruk:  Airfix Beaufort 1/72


IPMS Nederland bestaat in 2021 50 jaar! Bekijk eens de leuke plastic modelbouwhistorie tijdlijn....

 

 mip 2021 1 covert   

MIP 2021 nummer 1 is gepubliceerd.... Wat staat erin? .......