jub mip cover

De IPMS 50 jaar jubileum MIP is gepubliceerd en valt bij leden in de brievenbus! Met maar liefst 100 pagina's op luxe papier.

Kijk hier voor een impressie en ook kunt u downloaden de vertaalde Engelse tekst bijlage in PDF.

let op: de schraper tool is ingeplakt als cadeautje op pagina 5.  Die zit ERG goed vastgeplakt dus heeel voorzichtig eruit halen. 

IPMS 50 years magazine "MIP Special Edition 2021" has been published! Look here for details... 


 

ESM 2021 Flyer NL

IPMS NEDERLAND EURO SCALE MODELLING 2021

ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

Voor-inschrijven voor de echte wedstrijd op de ESM (alsook online wedstrijd) is nu mogelijk. Inschrijven kan uitsluitend via voor-inschrijving en wel tot 1 november! Dus niet later en ook niet ter plaatse op de dag zelf. 

E-ticket toegangskaarten kunnen gekocht worden als bezoeker. Bent u IPMS lid? Dan is tevoren aanmelden voor gratis leden ticket nodig. Het kopen van kaarten aan de deur ter plaatse is dus niet mogelijk! Bij dit alles dient u een aankomsttijd aan te geven.  

Wij hopen u allemaal weer op onze Euro Scale Modelling in EXPO Houten te mogen ontmoeten!

Alle informatie staat op https://euroscalemodelling.nl/


ipms 50 jaar small

Update van het IPMS Bestuur d.d. 15 september: 

Dit jaar bestaat de IPMS Nederland 50 jaar! Speciale activiteiten konden vanwege corona niet door gaan maar komen wellicht later. Wel komt er een jubileum MIP in september en de Algemene Leden Vergadering zaterdag 2 oktober gaat door. En Euro Scale Modelling gaat door, we kijken er allemaal naar uit (behoudens latere maatregelen).

Eén en ander is weer mogelijk voor wat betreft bijeenkomsten, wel rekening houdend met de beschikbare ruimte per persoon bij een Regio- of SIG-bijeenkomst. Volg steeds de regels vanuit de Overheid!  

Ik hoop dat jullie allen gezond zijn en dat we elkaar weer zullen zien in dit jubileumjaar. Blijf voorzichtig! 

Met vriendelijke groet,
Jan de Haan
Voorzitter IPMS Nederland

ipms 50jaar header


Recensies:  1/72 Bronco J-20 stealth fighter en Special Hobby SIAI-Marchetti SF-260. Op 1/48 Hobbyboss MV-22 Osprey. En op 1/72 het Coyote voertuig


20140503 155348

Een aantal regio's zijn weer voorzichtig aan het doorstarten c.q. opstarten! Kijk in de AGENDA voor de data van de bijeenkomsten.