32979

 ipms 50 jaar small

Update van het IPMS Bestuur d.d. 1 mei: 

Dit jaar bestaat de IPMS Nederland 50 jaar! Sterker nog: 1 mei was de oprichtingsdatum van IPMS Nederland.

We laten dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Maar voor wat betreft jubileumactiviteiten is er nog steeds niets mogelijk.

Nu de Covid/Corona regels heel langzaam gaan versoepelen zullen er ook weer mogelijkheden komen dat er weer bijeenkomsten van Regio’s en SIG’s mogelijk gaan worden. Maar er gelden nog steeds beperkende regels van de overheid voor evenementen, bijeenkomsten en situaties thuis.
Het bestuur adviseert dus nog steeds de geldende richtlijnen en regels volgens de gestelde routekaart van het kabinet in acht te nemen

Ons advies is dan ook als er landelijke of lokale modelbouwbeurzen worden georganiseerd en u wilt deelnemen als IPMS Regio of SIG dat u controleert of deze evenementen worden georganiseerd volgens de regels of wellicht als Fieldlab evenement. U kunt natuurlijk altijd advies vragen bij het bestuur. Het bestuur kan ook ondersteunen in eventuele kosten en het verzorgen van flyers, banners etc.

Echter als u als regio of SIG iets organiseert bent u als organiserende regiocoördinator of SIG coördinator ten allen tijde aansprakelijk voor de gevolgen. Mogelijke sancties, boetes en bijkomende kosten zijn voor rekening van de individuele organisator. Het bestuur van IPMS Nederland is daarvoor niet aansprakelijk te stellen.

Ik hoop dat jullie allen gezond blijven en dat we elkaar, wanneer dat weer mogelijk is, weer zullen zien in dit jubileumjaar. De vaccinaties zijn in volle gang maar het gaat nog een tijd duren voordat e.e.a. weer mag. 

Met vriendelijke groet,
Jan de Haan
Voorzitter IPMS Nederland

ipms 50jaar header


 

ESM 2021 Flyer NL

IPMS NEDERLAND EURO SCALE MODELLING 2021

ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

Inschrijven en reserveren van tafelruimte is reeds mogelijk, kijk op https://euroscalemodelling.nl/


aaanlmillv SIG Nederlandse Militaire Luchtvaart heeft weer de Nieuwsbrief #49 uitgebracht


expo lingen logo

Euro Model Expo in de hallen te Lingen (D) gaat weliswaar niet door, maar wel is er een virtuele "EME at Home" meet-up op 5 juni. Lees hier meer...


Weer een leuke eerste indruk:  Airfix Beaufort 1/72 en de Airfix Spitfire mk.Vc op 1/72. En de aparte LiftHere! Fokker S.13


Aantal aanvullingen van Hints en Tips 


IPMS Nederland bestaat in 2021 50 jaar! Bekijk eens de leuke plastic modelbouwhistorie tijdlijn....

 
mip 2021 2 covert

Ons magazine MIP 2021 nummer 2 komt rond 24 april.... Wat staat erin? .......