Foto Selectie uit de Beeldbank NIMH van Defensie die voor plastic modelbouwers handig kunnen zijn. (gefaciliteerd en beschikbaar gesteld middels insluitlinkjes door het instituut NIMH) :

Brik, 2e door Marinus van Meel gebouwd vliegtuig. 1e vliegtuig van de LVA, reg. LA1. In de fabriek met monteurs. Met naar voren geplaatst hoogteroer.

Tweede gebouwde kist, kwam in LVA dienst, Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Brik, 2e door Marinus van Meel gebouwd vliegtuig. 1e vliegtuig van de LVA, reg. LA1. Vlieger: elt. F.A. van Heijst. Start tijdens de herfstmanoeuvres in september 1913.

Tweede kist, kwam in LVA dienst, Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Eerste deelname aan de legeroefening op 22 en 23 september 1913 met de door M. van Meel ontworpen tweede Brik op het landingsterrein te Lochem. Staande voor het toestel: links W.C.J. Versteegh en rechts H.G. van Steyn.

Tweede Brik bij Lochem tijdens oefening, Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Tweede Brik, derde door van Meel gebouwd vliegtuig. Niet bij de LVA in dienst geweest. Met rompgondel. Door Van Meel gevlogen tijdens de herfstmanoeuvres in september 1913. Voor het toestel vdg. M. van Meel en tlt. M.L.J. Hofstee.

Tweede Brik bij Lochem tijdens oefening, Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Brik, tweede door Marinus van Meel gebouwd vliegtuig. Eerste vliegtuig van de LVA, reg. LA1. Met naar voren geplaatst hoogteroer. Bezoek van Kon. Wilhelmina (2e van rechts) op 14 oktober 1913.  Rechts C.LVA, kapt. H. Walaardt Sacré.

Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)