Foto Selectie uit de Beeldbank NIMH van Defensie die voor plastic modelbouwers handig kunnen zijn. (gefaciliteerd en beschikbaar gesteld middels insluitlinkjes door het instituut NIMH) :

Hier nog het toestel met registratie PH-HAA van de Stichting voor Hefschroefvliegtuigen; het werd de latere Jezebel van de Marineluchtvaartdienst. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Hier nog het toestel met registratie PH-HAA van de Stichting voor Hefschroefvliegtuigen; Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

H 1 "Jezebel" vanaf het vliegkampschip Hr.Ms. Karel Doorman nabij het eiland Flores/Azoren met de vliegers R.J. Idzerda en Swarts. In eerste schema met ook vlag op rotormast. Nog met eerste "gemengde bouw" rotorbladen. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Op de Hr.Ms Karel Doorman in de Caracasbaai op Curacao (1952). Eerste schema zonder naam Jezebel. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Op de Hr.Ms Karel Doorman. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Op de Hr.Ms Karel Doorman scheepslift. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

 

Eerste schema en hier ondertussen voorzien van naam Jezebel in zwart. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

 

In tweede MLD schema gloss Sea Blue en naam Jezebel in wit en voorzien van latere metalen bladen. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission)

Blik vanuit de eenvoudige cockpit. Foto: Beeldbank NIMH (linked with permission) 

 

Deze inhoud op deze pagina werd voor het eerst opgesteld zomer 2004 door M.de Vreeze