Veel fabrikanten bieden de mogelijkheid om ontbrekende onderdelen en decals te bestellen. Sommigen geven ook de mogelijkheid om losse onderdelenrekken apart te bestellen, maar dan tegen betaling (Tamiya, Hasegawa). Meestal moeten ontbrekende onderdelen besteld worden bij de importeur. Sommigen vragen daarvoor een onkostenvergoeding. De levertijden kunnen vrij lang zijn, en soms zijn de kosten bijna gelijk aan de halve prijs van de kit. Beter is het om dan vervangende onderdelen te maken.

Vraag in de winkel om service als de importeur niet bekend is.

----

Revell onderdelen kunnen direct in Duitsland besteld worden via de Revell website of email naar:   service < at > revell.de

Maak een scan van de originele handleiding en kruis daarop aan wel onderdeel ontbreekt. Doe deze bij uw mail met ook een scan van de streepjescode van de door. Vermeld in de email het nummer en naam van de bouwdoos, de nummers van de ontbrekende delen en tenslotte duidelijk uw naam en adres afzender.

Per post kan bovenstaande ook natuurlijk door een briefje te sturen naar Revell "Abteilung X". In de handleiding van de bouwdoos staat het post adres. Maak een papieren kopie van de originele handleiding en kruis deze aan wel onderdeel ontbreekt. Knip de doosstreepjes uit en doe dit alles in een briefje in de te versturen envelop. Vermeld het nummer en naam van de bouwdoos, geef de nummers van de ontbrekende delen en tenslotte duidelijk uw naam en adres afzender.

Verder biedt Revell ook service om tegen geringe betaling extra onderdelen te bestellen. Handig om een conversie te doen van een bouwdoos.