IPMS Nederland

ipms logo groot

wat-is-ipms

google translate

Euro Scale Modelling (Hoofdpagina)

esm 2017 banner

english  English page..

germany  Deutsch...

Nieuws: 

Voor regio's, SIG's , modelbouwclubs, particuliere verkopers, showdeelnemers en handelaren zijn de inschrijvingen geopend! De diverse  formulieren vindt u rechts in de kantlijn (klik eventueel op het ESM-logo rechtsboven). 


EURO SCALE MODELLING 2017

25 november 2017 in Expo Houten 

ESM zal in 2017 voortbouwen op het fantastische resultaat dat alle teamleden en vrijwilligers in de voorgaande jaren en dit jaar hebben weten te bereiken. Maar daarnaast heeft ESM 2017 ook drie nieuwe elementen:

- NIEUWE LOCATIE: in 2017 zal ESM worden gehouden in de Expo Houten , Meidoornkade 24, 3992 AE Houten (nabij Nieuwegein en Utrecht)

In dit fraaie centraal in het land gelegen evenementencomplex zullen we drie ruime hallen (1, 2 en 3) tot onze beschikking hebben voor verenigingen en handelaren èn de wedstrijd. We hebben hier ruimte voor uitbreiding!

- NIEUWE DATUM: ESM 2017 zal worden gehouden op 25 november 2017 (de laatste zaterdag van november). Dat is weliswaar afwijkend van wat we tot nu toe gewend waren (laatste zaterdag van oktober), maar het heeft onder andere te maken met andere modelbouwbeurzen in het najaar (Telford bijvoorbeeld) en de beschikbaarheid van Expo Houten.

- NIEUWE ESM-COÖRDINATOR: zoals bekend heeft Bruno Ghuijs na ESM 2016 zijn coördinatorschap beëindigd na vier jaar lang ongelofelijk veel moeite, energie en (privé)tijd te hebben gestopt in een van de grootste evenementen op het gebied van plasticmodelbouw in Nederland. Bruno, hartelijk bedankt voor alles!
Maar dat betekende wel dat er een nieuwe coördinator ESM moest komen en na enig nadenken heb ik mij daarvoor beschikbaar gesteld. Het bestuur van IPMS Nederland heeft daarmee ingestemd, dus nu "ben ik er van".

Natuurlijk heb ik daar veel zin in, maar het spreekt voor zich dat de ESM steeds een groepsresultaat is geweest en dat ook zal blijven. Gelukkig heeft het grootste deel van het huidige ESM-team aangekondigd ook volgend jaar weer beschikbaar te zijn. En de vertrekkende teamleden zullen zorgen voor een goede overdracht, zodat de opgedane kennis en ervaring voor het team behouden zullen blijven.

Voor regio's, SIG's , modelbouwclubs, particuliere verkopers, showdeelnemers en handelaren zijn de inschrijvingen geopend! De diverse  formulieren vindt u rechts in de kantlijn (klik eventueel op het ESM-logo rechtsboven). 

Rob Landsbergen,
De nieuwe Coördinator ESM IPMS NL

ESM Contactformulier

Kijk ook nog eens naar de ESM 2016, zoals de  Wedstrijd uitslagen....

En de grote ESM 2016 Foto reportages.....


FLYER ESM 2017

ESM 2017 Flyer p1

. Klik op plaatje voor vergroting / Click for larger view...

ESM 2017 Flyer p2

 

De ESM data liggen ook voor komende jaren vast te Expo Houten!

ESM 2017:  zaterdag 25 november 2017

ESM 2018:  zaterdag 24 november 2018

ESM 2019:  zaterdag 23 november 2019

 

ipms logo groot

wat-is-ipms

google translate