IPMS NEDERLAND Forum spelregels

 

forum zomer 2019

Tevens gepubliceerd op het IPMS discussieforum zelf en hier op IPMS website.

IPMS Nederland faciliteert een internet discussieforum voor alle enthousiaste modelbouwers, ook voor niet-IPMS leden. Het IPMS motto is niet voor niets  "Voor modelbouwers, door modelbouwers".

Het discussieforum is een dienst die wordt geleverd door TAPATALK gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika (USA). 


 

SPELREGELS EN ALGEMENE GEDRAGSREGELS DISCUSSIEFORUM

Alle berichten op dit forum zijn via internet publiekelijk en anoniem te lezen vanuit de hele wereld.

Voor het discussieforum gelden gebruiksregels en hebben we in het kort enige raadgevingen: 

 ===>

Wilt u deelnemen aan de discussies dan dient u eerst in te loggen als u al een account heeft met gebruikersnaam of zichzelf eerst aan te melden als deelnemer:

Met aanmelden bevestigt u zich te houden aan hier vermeldde spelregels.

We geloven in eerlijke en normale communicatie. Dus…

REGISTREREN MAG ALLEEN MET UW ECHTE ACHTERNAAM ALS GEBRUIKERSNAAM / User-ID;

Voorbeeld: J. Zoeker of  Jan Zoeker

(indien u hier principieel bezwaar tegen heeft, stuur een e-mail naar forum <at> ipms.nl voor een oplossing; vervang in het email adres <at>  door @ ).

Het door u opgegeven e-mailadres wordt door de IPMS Nederland forumbeheerder alleen gebruikt voor de administratie. Ook kan het nodig zijn voor het verzenden van een nieuw wachtwoord mocht u uw huidige vergeten.

Na uw nieuwe aanmelding als deelnemer moet nog een goedkeuring plaatsvinden, dit kan een aantal dagen duren en gebeurd alleen als u onder echte naam hebt aangemeld.

 ----------------

U bent deelnemer als plaatser van een bericht de enige verantwoordelijke voor strekking of gevolgen van uw bericht op het forum.

U gaat ermee akkoord in berichten geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke teksten te plaatsen. Het plaatsen van dergelijke berichten kan leiden tot uitbanning door de IPMS forumbeheerder. In ernstige gevallen kan rechtsvervolging plaatsvinden.

Het plaatsen van foto's is niet toegestaan tenzij u aantoonbaar zelf de auteur bent. Wilt u een foto melden, verwijs gewoon naar een foto op internet met de URL/link van de foto.

Zet geen privacy gevoelige informatie in uw bericht zoals uw persoonlijke adres of telefoonnummer. Doe dit dus al helemaal niet van anderen!

Het forum biedt ruimte voor particuliere kleine verkoop in de rubriek "vraag en aanbod". De IPMS aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de afhandeling van een mogelijke transactie, deze ligt geheel bij de plaatser van het aanbodbericht op het forum.

Het forum biedt ruimte aan berichten met een commercieel karakter zoals advertenties over modelbouw artikelen. Plaats als aanbieder een dergelijk bericht in de rubriek "commercieel aanbod". De IPMS aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de afhandeling van een mogelijke transactie, deze ligt geheel bij de plaatser van het aanbodbericht op het forum.

BELANGRIJK:

Het forum draait bij TAPATALK.COM in de Verenigde Staten van America (USA). De regelgeving omtrent de persoonsgegevens volgt niet de Nederlandse wetgeving maar in eerste instantie de wetgeving van de Verenigde Staten van Amerika. De privacy regels zijn daar wat anders dan in Europa en Nederland. Het forumsysteem van TAPATALK gebruikt zogeheten cookies die worden opgeslagen op uw computer om uw gebruikerservaring te verbeteren. Verder kan mogelijk via de technische servers van TAPATALK uw persoonlijke surfgedrag worden gevolgd voor commerciële doeleinden; dit gaat buiten de IPMS Nederland om. (U kunt eventueel zelf een browser gebruiken die dit kan zo veel mogelijk blokkeert).

 

Indien u toch een klacht heeft over persoonsgegevens op het discussieforum kunt u contact opnemen met de Secretaris van IPMS Nederland, zie daarvoor Contactinformatie

Met aanmelden als deelnemer aan het discussieforum bevestigt u zich te houden aan hier vermeldde spelregels.

(Als u dit gelezen hebt is, is het hier vermeldde allemaal ernstig. In de praktijk kunt u, na aanmelding veel plezier hebben op en aan het forum met gelijkgestemde plastic modelbouwers; deze regels moeten we als IPMS Nederand formeel wel hebben).

 


Het internetadres van het IPMS Nederland Tapatalk discussieforum:  

https://www.tapatalk.com/groups/ipms/index.php


 

Contact informatie IPMS NL Forum op Tapatalk

Neem contact op met de IPMS NL Forummaster... 

 

 

Gepubliceerd op de website, update april 2023

 = * =