De Start van 2015 was op zaterdag 29 augustus 2015, zoals altijd op de 'laatste zaterdag van augustus".

strart. weer 2908

Het Fort bij Aalsmeerderbrug was weer de lokatie en we waren weer te gast bij museum CRASH 40-45. Ondanks de schade aan het fort vond de dag gewoon doorgang dankzij de vrijwilligers van de Stichting Crash.

Gelukkig was het dit keer de hele dag mooi weer en het werd zelfs wat benauwd.

Strikt om 10 uur gingen de hekken open. Al leek het niet heel druk, toch stonden er weer dan 20 auto's met de kofferbak open voor de befaamde "car boot sale".  Zo'n  90 IPMS leden en 40 overige bezoekers kwamen een kijkje nemen en kopen natuurlijk. Snuffelen tussen de tweedehands dozen met zachte prijsjes en veel wisselde weer van eigenaar.

Binnen stonden niet heel veel meegebrachte modellen maar wel een paar Revell C-54 in aanbouw en de nieuwste 1/32 F-86D van Kitty Hawk. Volgend jaar willen we leden vragen vooral modellen mee te nemen, altijd leuk om te zien en te bespreken. Gereed of zeker nog in aanbouw zoals dat vroeger ook bij Pat op zijn boederij was. (waarschijnlijk is De Start in 2016 op zaterdag 27 augustus 2016).

Uiteraard werd er ook veel bijgepraat in gemoedelijke sfeer die voor deze dag zo kenmerkend is. Zo rond 15 uur was iedereen weer huiswaards gegaan of zo wij wel zeker weten nog even naar de nabijgelegen LuchtvaartHobbySHop.

Weer een leuke dag.

Met dank aan Ineke, Joop, Henk, Michel, Peter, Sjaak en Meindert van de IPMS Regio Noord Holland en natuurlijk Harm en de rest van het team van Stichting Crash.

Bij deze een foto impressie (foto's:  Meindert de Vreeze)

  • start-2015-a
  • start-2015-b
  • start-2015-c
  • start-2015-d
  • start-2015-e