Eind 2019 is besloten weer de naam Regio Utrecht te gaan gebruiken i.p.v Regio Midden. Dit aangezien de meeste leden wonen of een band hebben met de provincie Utrecht.  

 

Onze regioavonden worden gehouden in Maarssen-Dorp, ruwweg op de laatste vrijdagavond van de maand. Op die avonden nemen we een model in aanbouw mee en werken daar aan. Onderwijl gezellig kletsend met een drankje.

Even uitpuffen

Onze clubstand op Scale Model World 2019 van IPMS UK in Telford. 

De regioleden bezoeken ook veel modelbouwbeurzen in binnen- en buitenland. Scale Model Challenge in Veldhoven, Scaleworld van de KMK in Mol (B), de Belgian Scale Modellers' Convention van de BSMC in Putte (B), de Modelbouwhappening van Modelbouwclub Willebroek in Willebroek (B), Flanders' Modelling Festival van IPMS Antwerpen in Hoboken (B), Euro Model Expo in Lingen (D) en de Moson Model Show in Mosonmagyaróvár (H) zijn hiervan mooie voorbeelden.

Klapstuk is nog steeds het jaarlijkse bezoek aan Scale Model World, georganiseerd door IPMS UK waar de regio al sinds 2000 de IPMS Nederland-stand mag organiseren! Uiteraard zou dat laatste zonder hulp van de bezoekende IPMS-ers van de overige regio's niet mogelijk zijn. 

 

De aangepaste indeling op de regioavonden vanwege COVID-19:

IMG 3896

IMG 3895

IMG 3897a

 

De geplande regioavonden voor 2020:

30 oktober

27 november

18 december

Deze data staan ook natuurlijk in de IPMS Agenda. Vanwege de COVID-19 maatregelen kunnen we maar beperkt mensen toelaten op de locatie. Laat daarom van te voren even weten aan de regio-coördinator dat je van plan bent te komen, dan kunnen we je meteen vertellen of er nog ruimte is.

 


 Kijk hier voor Regio lokatie en contact informatie....