Onze regioavonden worden weer gehouden worden in het Dorpshuis Westbroek waar we voorgaande jaren ook te gast waren. Westbroek ligt iets ten noorden van Utrecht.

Op onze (bouw)avonden nemen we gebouwde modellen mee maar ook in aanbouw mee en werken daar aan. Neem dus je bouwspullen en model mee. Onderwijl gezellig kletsend met een drankje.

 

Kijk voor de verslagen en artikelen van onze Regio hier....

 

Even uitpuffen

  Onze clubstand op Scale Model World 2019 van IPMS UK in Telford. 

De regioleden bezoeken ook veel modelbouwbeurzen in binnen- en buitenland. Scale Model Challenge in Veldhoven, Scaleworld van de KMK in Mol (B), de Belgian Scale Modellers' Convention van de BSMC in Putte (B), de Modelbouwhappening van Modelbouwclub Willebroek in Willebroek (B), Flanders' Modelling Festival van IPMS Antwerpen in Hoboken (B), Euro Model Expo in Lingen (D) en de Moson Model Show in Mosonmagyaróvár (H) zijn hiervan mooie voorbeelden.

Klapstuk is het jaarlijkse bezoek aan Scale Model World, georganiseerd door IPMS UK waar de regio al sinds 2000 de IPMS Nederland-stand mag organiseren! Uiteraard zou dat laatste zonder hulp van de bezoekende IPMS-ers van de overige regio's niet mogelijk zijn. 

 

Onze geplande bijeenkomsten staan altijd in de AGENDA.  

IMG 3896

IMG 3895

IMG 3897a

 


 Kijk hier voor Regio lokatie en contact informatie....