Afgelopen 17 november 2017 was de jaarlijkse buitenregioose opvang bij Richard en Sandra in Maarssen.

Ondanks enkele afzeggingen was het snel lekker druk en stond de modellen tafel snel vol. De eerste koffie werd rondgedeeld door dochter Tess.

De laatste voorbereidingen voor de ESM werden besproken en omdat we toch bezig waren hebben maar gelijk het thema voor ESM 2018 bepaald. Je kunt niet vroeg genoeg zijn. Wat was er te zien op de modellentafel.

 

michel assembly ship

 

De B-24 Assembly ship van Michel. Hij is niet alleen met de Liberator bezig maar met nog een. En hij heeft nog maar een week om ze af te bouwen.

 

ries 02

 

De White Knight van Sjaak, het blijft een bijzonder model.

 

ries 05

 

Joop had zijn Italeri 1/48 H-21 mee, hij vond het een draak van een kit die diverse malen boven de kliko heeft gehoverd. Maar nu hij af is is het een mooi model geworden.

 

ries 06

 

De Zoekei-Mura Horten 229 van Herman. Bij ons kwam gelijk de vraag of hij een nieuwe SIG had opgericht: plakken met plakband. ?

 

ries 04

 

Henk had een T-33 van de Acro-jets meegenomen. Eigenlijk recht uit de doos alleen met de ronde vleugeltips en de Misawa tanks. Deze tanks waren de voorlopers van de meer bekende tiptanks die op de latere T-birds werden geplaatst.

Henk Hirs