Op 6 oktober 2017 togen de leden van Regio Noord-Holland naar Monnickendam voor de regioavond bij Herman.

Als snel was de modellentafel goed gevuld met deze keer vooral vliegtuigen. 

Een greep uit de getoonde modellen.......

Als eerste het model van Sjaak die na een tijdje niet gebouwd te hebben, weer even het gevoel wilde krijgen met een simpele kit.

 

Sjaak

 

Meindert had een aantal L-29 Delfin's meegenomen waarvan dit de Egyptische uitvoering is. Het model is de mooie AMK 1/72 kit.

L 29 Delfin

Peter had twee modellen bij zich. De Revell Rotodyne en een P-51 Mustang in Zwitserse kleuren.

Rotodyne

Zwitserse Mustang

Henk had voor de SIG ADT tafel een F-102 Delta Dagger van Meng op 1/72 gebouwd. Een hele mooie kit. Op de achtergrond zijn nog enkele P-51's te zien.

F 102

En natuurlijk wat modellen van onze gastheer. Door het glas van de vitrine genomen.

Javelin

De Gloster Javelin in opvallende testkleuren, en het echte toestel is nog steeds te bewonderen op Duxford in het Imperial War Museum.

Nog een toestel in testkleuren de DeHavilland SeaVixen

Vixen

En Herman bouwt graag vliegende vleugels dus deze mocht niet ontbreken in de collectie de Chance Vought V-173 Flying Pancake

Pancake

Na het bekijken en bespreken van de modellen werden de lopende zaken besproken in de zogenaamde Postbus. Het thema voor de ESM tafel kwam nog ter sprake waarbij de laatste afspraken gemaakt werden en iedereen Michel zou mailen welke modellen er meegebracht gaan worden.

De avond werd verder gevuld met vele gesprekken over van alles en nog wat en was het laat voordat iedereen huiswaarts keerde.

 

Tot de volgende regioavond die wordt gehouden bij onze buitenregioose opvang bij Richard (zie de IPMS agenda).

 

Henk