Op 12 mei was het weer de traditionele regioavond bij Erwin in de shop. Om half zeven kwamen de eerste binnen druppelen en pakte eerst een bak koffie om vervolgens de ook traditionele nasi hap te nuttigen.

Rond acht uur kwamen nog meer mensen binnen en was de vaste groep weer aanwezig.

De nieuwste kits maar ook de hele oude werden besproken. Ook werd het uitdunnen van de nog te bouwen dozen kwam ter sprake. Maar ook andere onderwerpen kwamen langs van tv tot van alles.

En er werd natuurlijk tussen de boeken, dozen en accessoires gespeurd naar net dat ene dingetje waar je naar op zoek was. De meeste van ons gingen toch niet alleen met de meegebrachte modellen naar huis.

Het was toch weer later dan gedacht dat iedereen rustig huiswaarts keerde.

Erwin dank voor de ontvangst en goede zorgen.

Wat was er te zien aan meegebrachte modellen:

Saab Gripen

Meindert had zijn 1/32 Saab Gripen meegenomen. De oude Revell kit heeft hij helemaal gecorrigeerd tot een mooi model in de kleuren van de Zuid Afrikaanse Luchtmacht.

Bradley 01

Bradley 02

Erik had zijn 1/35 Bradley meegebracht een prachtig model met een vol interieur met heel veel details.

 Tomcat

 Maar ook deze 1/48 Tomcat is van Erik.

Meteor F8

 Hunter F 6

 Kaasjager

 Thunderstreak

 Deze nederlandse kisten zijn van Remy. Hij is druk bezig om alle toestellen van de KLu in 1/48 te bouwen.

A jager

 Michiel had een van de eerste 1/350 A-jager meegenomen. Dit wordt weer een mooie kit.

 Pebbles en BamBam

 Sjaak was weer druk aan het printen geweest en had Pebbles en Bam Bam van de Flintstones meegenomen. Maar hij had ook een "serieuze" kit mee. De Cierva Autogiro in 1/35. Aan het eind van de avond is dit model in de vitrine van de shop gezet zodat meer mensen deze mooie kit kunnen zien.

Cierva autogiro

 Henk had deze keer twee SF modellen meegenomen.  Din Djarin beter bekend als de Mandalorian en de 1/72 Bandai Millenium Falcon.

Millenium Falcon en Mando

 En natuurlijk een plaatje van het gezellig babbelen.

babbelen

 De volgende regioavond van Noord Holland is 23 juni bij Henk. Maar dit kan nog wijzigen als de gemeente begint met werkzaamheden bij Henk voor de deur. De leden worden op tijd op de hoogte gebracht.

 

Henk 

 

dit artikel werd gepubliceerd 15 mei 2023 door Henk