Ondanks enkele afzeggingen waren 7 leden van Regio Noord Holland naar Nieuwe Niedorp gereden voor de regioavond bij Han.

Na de ontvangst met koffie en cake werd er natuurlijk gesproken over de wereldsituatie maar gelukkig gingen de gesprekken meer over de hobby. Ook de plakdag bij Erik werd nog even geëvalueerd  en geconstateerd werd dat het een mooie locatie is. Han gaf een rondleiding door zijn mancave die gevuld is met zijn treinbaan en zijn indrukwekkende 1/72 DC-3 Dakota collectie. Maar Han zijn collectie watervliegtuigen/vliegboten vinden hier hun plaats. En natuurlijk de werkbank waar Han menig uurtje zit te bouwen.

dakota collectie 001

dakota collectie 002

stranraer 001

Maar ook de bezoekers hadden genoeg meegenomen.

Sjaak had zijn 3D printer weer laten werken en had deze keer Pinokkio meegenomen compleet met groeiende neus.

pinoccio 001

Walter had zijn bouwdip project meegenomen. Omdat Walter altijd schepen in 1/350 bouwt had hij een “makkelijk” tussendoor project gekozen in deze flaktoren. Jammer voor Walter dat er toch heel wat foto-ets in deze kit zit en behoorlijk wat 3d geprinte stukken geschut. Maar klap op de vuurpijl waren wel de 1/350 Opel Blitz vrachtwagens.

flaktoren 001

opel blitz

Over vrachtwagens Ian had een Mack Cruiseliner truck meegenomen. Altijd indrukwekkend Amerikaanse vrachtwagens, maar Ian had ook een BT-13 Vaillant en een P-26 Peashooter in 1/72 meegenomen.

mack truck 001

bt 13 en p26 001

Jos was bezig met een schip in 1/350 maar ook met een diorama van een tanktransport. Jos was nog aan het experimenteren met het aanbrengen van statisch gras.

transport 001

Onze helicopterbouwer Joop had zijn in aanbouw zijnde Alouette 2 meegenomen.

alouette 2 001

Henk had een bijzondere F-18B meegenomen. Hij was nog aan het decallen maar iedereen was verraste omdat het toestel in de Franse kleuren werd gestoken.

f 15 001

Met het kijken en bespreken van de modellen en nog meer gesprekken ging de avond snel voorbij en keerde een ieder in de vroege uurtjes weer naar huis.

Han dan voor de gastvrijheid

Henk