Auteur: Walter Sonderman

In deze Covid-19 tijden is het vrijwel onmogelijk regio-avonden of SIG-bijeenkomsten thuis te organiseren. Een aantal hebben een oplossing gevonden door in een buurthuis/sporthalletje o.i.d. zo'n bijeenkomst te organiseren. Door simpelweg de grootte van zo'n locatie is de 1.5 meter regel beter te handhaven, door b.v. het inrichten van looplijnen, aanwezigheid van voldoende tafels en stoelen etc.. 
 
Mijn broer Marc had hetzelfde idee m.b.t. de Regio Noord-Holland bijeenkomst, die 18 september bij hem gepland stond. Hij is nl. kantine-beheerder van de Honk-en Softbal Vereniging Flying Petrels in Purmerend en stelde voor die regioavond daar te houden. 
Tevens ontstond het idee ook de Regio Alkmaar e.o. (waarmee toch al een redelijke overlap qua personen is en waarvan de laatste in maart van dit jaar bij mij thuis was) daarbij uit te nodigen, hetzij geschiedde. 
 
Het verslagje van Henk staat inmiddels op het Regio Noord-Holland gedeelte van deze site:
 
Het was een geslaagde en gezellige bijeenkomst. We denken dat dit een goede manier is om regioavonden enigszins weer gestalte te geven en zullen dus de volgende regio-avonden weer in innige samenwerking met elkaar op deze locatie organiseren. 

 

Aanwezigen wordt verzocht hun verstand blijven gebruiken, want we zijn nl. met z'n allen de oplossing van Covid-19.