Op vrijdag 30 maart j.l. vond tweede bijeenkomst van de regio West-Friesland plaats.

Ondanks het feit dat een paar mensen helaas door omstandigheden verstek hadden moeten laten gaan, was er weer behoorlijk wat aanloop en de modellentafel was goed gevuld. Met name het aantal watervliegtuigen en kisten in schaal 1/32 viel op. Zo waren er een Blohm und Voss vliegboot (bijgenaamd de vliegende klomp) en een Dornier 18 in 1/72 van Han. Ook deze avond hebben we weer nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Koos heeft na jaren de hobby weer opgepakt met als tastbare resultaten onder meer een Amerikaanse Thunderbolt in schaal 1/32 en een Panzer Lang.

En René en een andere medebouwer van de Regio Haarlemmermeer waren vertegenwoordigd met een tweetal Messerschmitts 262's en een Arado 196 watervliegtuig van Revell.

De tafel was verder nog gevuld met een kleurige MD 90 van Japan Air System en een RAF verkeerstoren van Airfix. En er waren nog een aantal pantservoertuigen ingebracht. De in aanbouw zijnde Londen dubbeldekkerbus van Revell van René baarde veel opzien, niet alleen door de gedetailleerdheid, maar vooral door het enorme aantal onderdelen. Dat wordt nog een aardige klus...

Het werd een gezellige avond, waarbij natuurlijk ook de tijd werd genomen om de verzameling en de werkplek van de gastheer te bekijken. Een uitgebreide verzameling met vooral Britse vliegtuigen en Duitse tanks en pantserwagens. Vooral het opbergsysteem met witte open kasten en de werkplek vond men de moeite waard.

Ian heeft aangegeven dat hij graag nog een regio-avond wil organiseren bij hem thuis en deze is al ingepland;

Al met al was het weer een geslaagde avond.

Regio West-Friesland